Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

Win een MindShift UltraLight Dual 36L fotorugzak!

posted in Fotomateriaal

Win een MindShift UltraLight Dual 36L fotorugzak!

Dankzij MindShift Gear, een zusteronderneming van Think Tank Photo, mag ik één MindShift UltraLight Dual 36L fotorugzak (kleur Black Magma) ter waarde van €225 wegschenken!

Deze fototas is een dagrugzak met een uitneembaar cameracompartiment. Ideaal voor systeemcamera’s en kleine spiegelreflextoestellen. De tas is het grotere broertje van de MindShift UltraLight Dual 25L waarvan je op de blog een recensie terugvindt.

Alle specificaties van deze fototas staan op de website van MindShift Gear.

Welk fotomateriaal past in het cameracompartiment?
– Fujifilm X-Pro2 en/of X-T2 systeemcamera (met of zonder batterijgrip) met Fujinon XF16-55mm F2.8
– Telezoom Fujinon XF50-140mm F2.8 en/of XF100-400MM F4.5-5.6
– Eén of twee extra (prime) lenzen
– Extra batterijen en etui met geheugenkaartjes

Hoe kan je deelnemen?
Plaats onderaan dit artikel een berichtje en zorg dat je voornaam, familienaam en e-mailadres correct zijn ingevuld. Jouw deelname is enkel geldig wanneer je hieronder reageert (en dus niet via sociale media).

Ter info
– Deze wedstrijd loopt tot en met zaterdag 31 december 2016. Om 18u sluit ik de reacties af. De winnaar/winnares maak ik tijdens de eerste week van januari 2017 bekend. Ik zal die persoon ook een mailtje sturen om de verzending te regelen.
– Deze wedstrijd is enkel geldig voor deelnemers met een adres in België.

Veel succes!

Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

© MindShift Gear

 

Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

© MindShift Gear

 

Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

© MindShift Gear

 

Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

© MindShift Gear

 

Fotorugzak MindShift UltraLight Dual 36L

© MindShift Gear

28 comments

 1. De persfoto’s van de tas tonen de fotograaf met een Nikon in de hand … als Nikonian kan mijn geluk niet op dat het niet enkel Fuji’s zijn die er in passen 🙂

 2. Spijtig dat alleen Belgen mee mogen doen en niet jullie noorderburen.
  Ik had graag kans gemaakt 😉
  Alvast proficiat aan de winnaar.

  • Marco, ik begrijp jouw reactie. Ik moet bij deze prijsvraag de verzendkosten zelf betalen en die lopen serieus hoog op voor het buitenland. Ik probeer daar bij een volgende wedstrijd een oplossing voor te vinden. Of ik vraag aan de fabrikant om de prijs zelf naar de winnaar/winnares te sturen.

 3. Zelf ook gebeten door de reismicrobe en reisfotografie. In mijn zoektocht naar blogs (die als inspiratie zouden kunnen dienen voor een zelf op te starten blog) toevallig op jouw heel interessante blog terecht gekomen. Staat ondertussen ook bij mijn bookmarks. Leuk dat je ook nog een wel heel mooie prijs kunt verloten. Veel succes nog.

 4. Wat een mooi hebbeding die MindShift Ultra Light Dual 36L, ‘t zou een mooie vervanging zijn voor de veel te zware Lowepro rugzak, misschien kan mijn Fuji spul verhuizen, tof en de moeite om deel te nemen.

 5. Ziet er een erg handige rugzak uit, zeker met het uitneembare compartiment voor het cameramateriaal en de makkelijke toegankelijkheid die ze beschrijven op hun site. Die zouden wij maar al te graag mee op stap nemen. Fingers crossed.

 6. Wat een mooie actie! Ik maak graag een kans zodat mijn man zijn camera en toebehoren veilig kan opbergen en meenemen als we op uitstap gaan!! <3

 7. Dat is wel een enorm handige rugzak om mee op reis te nemen. Nu gaat mijn camera een beetje ongemakkelijk/onbeschermd mee in mijn gewone rugzak.

 8. Dit zou heel handig zijn! Daarom doe ik graag mee. Ik wens jullie ook alvast een gelukkig nieuwjaar!

Comments are closed.

error: