13 comments

  1. De reflectie in haar ogen vind ik bij deze foto erg apart, of ik het mooi vind dat durf ik niet helemaal te zeggen. Aan de ene kant komt het niet echt storend tot mij over maar aan de andere kant ook weer wel.

  2. mooie zachte falloff naar haar ‘schaduwkant’. looks like a nice toy. misschien moet je de “scary man” in front of the bigass softbox idd wegshoppen 😉

  3. Ik vind je reflectie niet storen, eigenlijk… En als vrouwen een glazige blik in hun ogen krijgen als ze je niet meer op hun netvlies te zien bent, dan is dat mooi meegenomen 🙂

    Wat ik me wel afvraag is of het zachte resultaat van deze gigantische softbox zoveel verschillend zou zijn dan een ‘klassieke’ clamshell opstelling à la Strobist, die ook resulteert in een uitermate zacht licht (de catchlights zullen uiteraard anders zijn…)

  4. Ik had een poging gedaan om mezelf weg te klonen in de reflectie, maar dat is niet helemaal goed gelukt waardoor ze een glazige blik kreeg en dat zag er onnatuurlijk uit. Daarom heb ik de reflectie gelaten zoals ze oorspronkelijk is.

  5. Piet, ik heb al zo’n opstellingen gedaan, zoek maar eens op mijn blog naar foto’s van Annelien of Charlotte. Je krijgt ongeveer een gelijkaardig beeld (al naargelang de grootte van de softbox), maar ik heb wel de indruk dat het licht van zo’n grote octasoftbox zich mooier rond het model vormt.

  6. Heel mooi ! Reflectie of niet. Het is wel grappig eigenlijk. Maar als je het niet weet let je er eigenlijk niet zo op. Maar wel prachtig licht

  7. Schoon portretje, klassiek, mja ik weet nie, ik vind het gewoon mooi. En dan ook nog es een zelfportret 😉 – mij stoort het zeker niet.

Comments are closed.

error: