Fotoshoot met Annelien Hacha

Zoals jullie in het verleden al gemerkt hebben, durf ik in een portret al eens brutaal te snijden (neen, ik heb geen ambitie in de plastische chirurgie). Ook bij deze onderstaande foto’s heb ik me eens “laten gaan”. Dat heb ik wel met fotoshoots, ik kan enigzins klassiekere beelden maken zoals de vorige die ik van Annelien Hacha getoond heb, maar evengoed durf ik tijdens diezelfde sessie van dat “veilige” concept af te stappen om nog meer mijn gevoel te volgen.

Fotoshoot met Annelien

Fotoshoot met Annelien - lichtopstelling

13 comments

  1. Prachtig grafisch. OOk de compositie valt op. De diagonale lijn van het gezicht met de contrabeweging van de arm, naar de rechteronderhoek, .

  2. Serge dit is echt kunst; dit vind ik heel prachtig; doe zo voort zou ik zeggen, snijden maar; groetjes

  3. Nou goed dat je dat gedaan hebt want deze gaat meer richting mijn smaak, niet dat je rekening hoeft te houden met mij hoor, haha. Maar ik vind het dus een erg goeie foto!

  4. Mooi gedaan. Bij het openen van je blog zag ik niet meteen de hele foto omdat ik moest gaan scrollen. Wat ik zag was de foto tot net onder de lippen. En ik moet zeggen dat dat ook niet mis zou zijn als uitsnede.

Comments are closed.

error: