Louis vertrekt naar China

Louis vertrekt binnenkort naar China, niet naar de Olympische Spelen, wel naar het Pingyao Photography Festival waar hij van 15 tot 30 september ergens aan de muur zal hangen; niet Louis, maar de foto wel te verstaan.

Dit portret werd door een jury van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen samen met 49 foto’s van andere fotografen geselecteerd om de Belgische delegatie op dit festival te vertegenwoordigen. In september organiseert de vereniging een studiereis richting China en Pingyao.

Portret Louis

17 comments

 1. Super! Een terechte eer voor foto én fotograaf. En ik sluit me aan bij m’n voorgangers met de vraag: zit er voor jou ook een tripje China in?

 2. Jammer genoeg niet, je moest ten laatste begin mei inschrijven en de centjes voor een vakantie zijn er dit jaar niet.

 3. Het is en blijft een knappe foto van Pé klak. 🙂 (voor de mensen die deze uitdrukking niet kennen: Pé= oudere man; klak = pet of hoofddeksel).

  Waar kunnen we de 49 andere foto’s uit de selectie zien?

 4. De vereniging zal de geselecteerde foto’s op hun site zetten of in een document gieten. Ik hou jullie op de hoogte van zodra dat gebeurd is.

 5. Een hele eer!
  Zal ongetwijfeld veel succes hebben.
  En Serge, mooi dat je ons hiervan eeven op de hoogte stelt.

 6. Hoi Serge,

  Tnx voor ‘t complimentje op m’n blog (en zeker nog eens naar een pretpark gaan… ge wordt daar opgewekt van :D)

  Echt mooie foto’s hier trouwens! Ben eens gaan kijken op je Flickr-pagina ook. Ik ken niet echt bijster veel van fotografie, maar ik vind het wel goed gedaan. Nice job.

Comments are closed.

error: