Magnum fotograaf Carl De Keyzer

Vandaag was het voor (foto)bloggers verzamelen geblazen aan het S.M.A.K. in Gent voor een gezamelijk bezoek aan de tentoonstelling Trinity van Magnumfotograaf Carl De Keyzer. Hij kwam zelfs persoonlijk zijn werk én werkwijze toelichten. Heel erg boeiend! Met dank aan Artur voor de organisatie. Het was bovendien een leuk weerzien met een aantal bekenden en ik heb tevens enkele nieuwe gezichten leren kennen.

Magnum Photographer Carl De Keyzer

11 comments

 1. hihi heb je de andere mensen gephotoshopt?
  ik wist niet dat die mens überhaupt één seconde alléén is geweest gisteren – haha.
  kheb spijt dat ik niet met je heb kunnen praten, gisteren… hopelijk volgende keer meer geluk…
  S.

 2. Stephanie, dit was aan het begin van de tentoonstelling, toen we net binnenkwamen, ik heb heel snel moeten zijn want hij was binnen de kortste keren omringd door andere bloggers/fotografen 🙂

 3. Ik heb hem ook nog even alleen zien zitten. Lang heeft het effectief niet geduurd.

 4. Jammer dat ik dat moest missen, in mijn home town notabene. Anders kon ik gelijk een aperitiefje organiseren voor de collega-fotobloggers 🙂
  Heb hem begin dit jaar bezig gehoord op een event van HP in Rotterdam. Super interessant. En inderdaad een mooie plaat, Serge.

 5. prachtig sfeerbeeld, ik kijk ernaar uit om de tentoonstelling donderdag te bezoeken, ik was zaterdag op ‘t laatste moment verhinderd!

 6. Mooi, ingetogen beeld..Net zoals hij ook is in real life. Hopelijk ziet hij deze!
  😉

Comments are closed.

error: