9 comments

  1. Koen, vermits ik er vrij dicht tegen stond, lijkt het gebouw groter dan het in werkelijkheid is 🙂

  2. De mensjes op de bank voor het station geven toch aan dat het nu ook weer niet zo’n klein gebouwtje is. Knap staaltje architectuur, dat wel.

  3. @ Serge: ik ken het gebouw wel en uiteraard krijg je met een goothoek een vertekend beeld ( wat hier een heel grote meerwaarde geeft aan het beeld! Héél mooi!) Er zijn heftige voor- en tegenstanders van dit gebouw in Halle. Een gedeelte van m’n schoonfamilie woont in Halle en die spreken met een zeker nostalgie over het mooie oude stationnetje die helemaal niet vervangen dient te worden door dit gevaarte… Misschien denken ze er nu al anders over. Tijden veranderen en ik vind het wel een speciaal gebouw en zeker fotogeniek. Let toch een beetje op met het publiceren van dergelijke gebouwen, zelfs op een blog, i.v.m.auteursrechten. Best de naam van de architect vermelden, dan speel je min of meer op safe. Ik zeg dit niet zo maar… doe het bv. nooit met het nieuw station van Leuven of je geraakt in moeilijkheden. ( Dit is geen grap…)

  4. Mooi object om als fotograaf eens rond te lopen. Ik denk dat van alle kanten wel een interessante foto kan opleveren. Ook in ZW zou het wel kunnen denk ik.

  5. Heel mooie foto. Ik heb het gebouw nog nooit in het echt gezien maar de foto nodigt alvast uit. Meer dan geslaagd dus.

  6. Schitterend! Ik ben er zelf een paar keer met de trein ”onderdoor” gereden. Het ontwerp is gewaagd, maar zeer zeker ‘mooi’/geslaagd 🙂 . Net zoals de foto 😉 .

Comments are closed.

error: