Urban fotoshoot met Tatjana

Ik ben vandaag opnieuw even in de archieven gedoken. Een paar jaar geleden had ik met Tatjana een toffe urban fotoshoot in een verlaten pand ergens in Kortrijk. Ik heb vorig jaar reeds een beeld uit deze shoot getoond en het vervolg bleef op zich wachten. Bij deze is dit rechtgezet.

Urban fotoshoot met Tatjana

Nikon D100, AF-D 35mm f/2.0 @ f/4.0, 1/40s, iso 400. De foto werd enkel met aanwezig daglicht gemaakt. In een grote ruimte op de bovenverdieping viel zowel links als rechts veel daglicht binnen.

5 comments

  1. Het model is mooi uitgelicht en komt prachtig los van de muur. Heerlijk om naar te kijken.

  2. Tuur, ik had toen geen statief, het model stond inderdaad heel stil. De iso verhogen was met een D100 niet direct een optie, de gebruikte iso400 was al op het ‘randje’ ­čśë Ik had f/2.8 kunnen instellen en de sluitertijd verhogen tot ergens 1/60 of 1/80, maar dan had ik niet de scherptediepte die ik voor ogen had.

Comments are closed.

error: