Video: Strobist bijeenkomst in De Haan

Het heeft lang geduurd, maar gisteren heb ik eindelijk de laatste hand gelegd aan een filmpje over onze Strobist bijeenkomst in De Haan op 21 augustus. Na een eerste experiment vorige maand heb ik besloten om een meer professionele software te gebruiken. De montage heeft wel bloed, zweet en tranen gekost. Enerzijds omdat ik tot voordien geen ervaring had met videomontage en zodoende moest ik eerst het programma toch een beetje onder de knie krijgen. Anderzijds omdat videomontage ook een erg tijdrovende bezigheid is. Uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat.

Bezoekers die ervaring hebben met monteren, mogen steeds in de commentaren hun tips en suggesties achterlaten. Alvast bedankt!

15 comments

 1. Thomas, zo’n ingesteldheid onder collega-fotografen motiveert!

  Let wel, het ieder-voor-zich-fenomeen bestaat wel nog hoor, niet elke fotograaf is bereid om te delen, ik heb het al meermaals ervaren.

 2. Ik wou eigenlijk juist hetzelfde zeggen als Thomas :p

  Super hoe jullie allemaal zo kunnen samenwerken en leren van elkaar.

 3. Leuk overzicht van jullie fratsen daar in De Haan 🙂

  Ik blijf echt onder de indruk van hoeveel plezier jullie zo samen hebben. Een mens zou denken dat het elk voor zich is in die fotografiewereld, maar niets is minder waar. Toch niet als ik jullie zo bezig zie en hoor. Chapeau! Ik wordt er gewoon vrolijk van 😀

 4. Geweldig filmpje ! Fun spat ervan af en de combinatie met de foto’s vind ik meer dan geslaagd. Serge, ge moogt da meer doen !

 5. Fantastisch gedaan Serge. Heel proper en sober gemonteerd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat je zo’n knap filmpje uit de beelden zou kunnen halen.

  Mijn sterfscene had ik liever in slow motion met een streepje Wagner eronder 😉

 6. *grijns* Héérlijk filmpje, Serge!
  Mijn lief kon het ‘Ake-intro met opgetrokken wenkbrauw’ wel smaken 😉

 7. Zeker een leuk resultaat dacht ik zo! De foto’s van de shoots heb ik al gezien denk ik maar het filmpje vind ik heel erg leuk om te zien! Waarmee heb je het filmpje bewerkt?

Comments are closed.

error: